top of page

​Drillex är ett ingenjörs-och konsultföretag med en bred kompentens och lång erfarenhet inom områdena kärnborrning, rakhetsmätning av borrhål, kärnorientering, mudborrning och styrd borrning.

OM OSS

Ett lokalt företag med global erfarenhet

Vi startade vår verksamhet år 2006 och har under åren hjälp många gruvor, borrutrustnings-tillverkare, konsulter, universitet och borrentreprenörer med utbildning av personal, rådgivning vid komplicerade kärnborrningsprojekt samt handledning vid krökningsmätning, kärnorientering och styrd borrning.

Tillsammans har vi på Drillex mer än 50 års erfarenhet av kärnborrning från alla världsdelar.

 

Vi publicerar även böcker och utbildningsmaterial inom området kärnborrning och borrhålsmätning. Böckerna används som kurslitteratur vid våra kurser men finns även till försäljning.

Vi har vår hemort i Bromma utanför Stockholm och vår verksamhet är i första hand koncentrerad till de nordiska länderna, men vi har även genomfört projekt i andra länder i Europa samt i Ryssland, USA, Chile och Sydafrika.

Som ett ingenjörs- och konsultföretag med lång erfarenhet, engagemang och kompetens kan vi kombinera olika borrmetoder och teknologier för att skapa hållbara och lönsamma lösningar för Era kärnborrningsprojekt och borrhålsmätningar.

Vi kan även skräddarsy utbildningar för att säkerställa att er personal har tillräcklig utbildning och rätt kunskap för sina arbetsuppgifter.

anders@drillex.se

Beckombergavägen 143

SE-168 56 BROMMA

Sverige

​​

Tel: +46 (0)70 233 80 70

Namn *

E-post *

Ämne

Meddelande

Tack! Meddelande skickat.

Kontakta oss
bottom of page